Tips-arena.com
Tips-arena.com   -0 %
TIPÉR BYL DEAKTIVOVÁN
RSS feed

TIP: KuPS - Mariehamn 1

KuPS - Mariehamn
1
1.95
+4.75
  28.9.2011 SKRYTÝ TIP TIP PŘIDÁN JAKO PLACENÝ SERVIS VKLAD 5/5 přidáno 28.9.2011 16:21
No, malo by to tak byť...Treba sa spýtať Anibala ako to je.Pokiaľ by ho nemali, treba dávať do budúcna veľký pozor na to, kto sa chce zúčastniť monitoringu.Ak ho naozaj nemajú, (mimochodom zo zákona sú ho povinný na svojom webe zverejniť, minimálne relevantné údaje z neho), bola by to prvá hrubšia "dutka" tunajšieho monitoringu, ale odpustiť ju určite dokážete.Všetci robíme chyby :)
jojo
Zdravím.Ja som teda neni zákazníkom ani Tips-areny a ani iného plateného servisu, ale ak ste viacerí, ktorí máte podozrenie, že ste boli podvedení, kontaktujte tunajšieho admina a prostredníctvom neho si vymente e-mailové adresy a zvolte spoločný postup pri riešení problému.Inak, oni tam tuším ani živnostenský list nemajú na webe, alebo som ho tam nenašiel a to by bolo smutnejšie, pretože niet moc koho tím pádom žalovať...Treba v každom prípade ešte skúsiť deň, max. dva vydržať, možno ide o nedorozumenie z ich strany, ale o tom silno pochybujem...
jojo
Asi bych to shrnul - Bývalý majitel profibetu nebo Paradisebetu nebo podobný vykuk si udělal 2 měsíce starou doménu, dal na ní 4 měsíční vymyšlenou historii, udělal monitoring aby budil dojem serioznosti a nalákal pár důvěřivců na měsíční členství. Shrábnul slušný peníze, měsíc posílal tipy s cca 0 profitem a ted to nejspíš zabalí a za nějaký čas se objeví opět nějaký super stránky zaručující zázračné výdělky a vše se bude opakovat.
V podmínkách se o platbách nic nepíše, jen že oni můžou vše a klient nic. Pobavila mně věta:

Nepoužívejte špatné hlasování na veřejných fórech a pro Hodnocení stránek bez kontaktování podpory našeho systému. Možná se v dané situaci stal technický problém s vaší transakcí, proto prosím vždy kontaktujte naši podporu na email nebo formulářem.

Já už tedy tady psát můžu cokoliv, protože jsem je předem kontaktoval a oni během deklarované doby 24hodin neodpověděli...
  tak isto som si predplatil sluzbu diamond zostal som v strate a ziadna odpoved ohladne vratenia penazi ... asi tolko
martin
V obchodních podmínkach ?? Takově věci ani nečtu :-) Tato informace je na hlavní stránce při objednávce. Jako, když ty peníze neuvidím, tam mně to nezabije, jde o princip a legálnost podnikání, ne ? Jak už se psalo někde jinde, před monitoringem historie sama zelená barva a teď vše červeně. Takže předpokládám, že pokud je to záměr a ne jen nedopatření, tak ten monitoring i web ukončí za chvilku oni sami.

GARANCE ZISKU. Platí pro typ služby - DIAMOND. Pokud nebudete po 30 dnech v zisku, vrátíme vám peníze. Plus dostanete od nás sportovní tipy zdarma na 14 dní.
Hm, přes kontaktní formulář se od středy se mnou nikdo nebaví, tak budu dělat pro případné další klienty reklamu zde. Pokud si koupíte Diamond tarif, garantují, že když nebude klient ziskový, dostane peníze zpět 14 dní navíc zdarma. Měl jsem jeden měsíc tarif Diamond, dle zdejších statistk nebyl ziskový, ale na reakci ohledně vrácení peněz čekám druhý den. Budu průběžně dále informovat...
  Taky jsem značně rozladěn támto "servisem". Že se nedostaví proklamovaný 200% jsem nedoufal a naivně si myslel, že aspoň 20-30% udělají, ale to co předvedli po měsící je výsměch a že jejich historie před monitoringem byla reálná tomu už nevěří ani největší optimista. Také čekám na vrácení peněz 14 dní zdarma, mezi námu garantovaný profit by měl být min. 10% protože k čemu vám je 2% zisk když i při sázce 1000/tip vám to udělá tak 1000,- profit a za tipy dáte víc.
Dan

Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Tips-arena.com

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Tips-arena.com