TIP: Netherlands - Belgium Over 2.5

Netherlands - Belgium 1:1
Over 2.5
1.78
  9.11.2016 VEŘEJNÝ TIP VKLAD 0,5/10 přidáno 9.11.2016 19:25
Analýza Přátelské utkani mezi Nizozemskem a Belgii se odehraje v Amsterdam Aréně.
Nizozemsko je na třetím místě ve své skupině kvalifikace se 4 body ze 3 zápasů. Jsou stále znepokojeni po své neúspěšné kvalifikaci na Euro 2016, a stale se snaží najít východisko pro zlepšení teto situace . Jejich největším problémem je to, že jejich hráči nehrají v největších klubech jako hráči tradičně předtím, a to i ty, kteří jsou většinou fringle hráči ve svých týmech. Depay se těžko dostává do hry a Janssen zjišťuje, že je těžké se prosadit v Tottenhamu, který není skutečný útočník nahradí Kanea místo něj. Budou bez věčně zraněného STROOTMANA zatímco Robben se vrátí. Také Depay se vyvolá přes svoji skromnou hrací dobu v této sezoně.
Belgie je jiný příběh. Vedou svou skupinu s 9 body a brankový rozdíl je dne 13:0, i když je třeba říci, že jejich oponenti byli Kypr, Bosna a Hercegovina a Gibraltar, resp. Přesto jsou dobří a stejně nebezpeční, jako čtvrtý zařazeny tým ve světě by měl. Po Robertu Martinezovi ,ktery skončil , se zdá, že našli novou věc pro víru a přicházejí do této hry s vysoko na důvěrou To Alderweireld nebude k dispozici kvůli zranění, ale jejich kapitán Kompany se vrátí. Vedle Alderweireld bude v nejlepší lajne.
To není jen tak nějaký přátelský zápas, to je nizni derby - více než dlouholete derby , které vidělo tyto dva hrát přes 125 oficiálních her. Poslední zapas mezi těmito dvěma byl přátelský zápas v roce 2012, který skončil 4: 2 pro hosty - Belgii. Oba týmy budou chtít vyhrát a povazuji tuto hru jako kdyby se hrálo na body. Momentální forma je jistě na straně Belgie , a jsou schopni vyhrávat proti komukoliv, zejména s jedním z nejlepších útočníků na světě. Z těchto důvodu by neměli mít žádné problémy vstřelil proti NIZOZEMSKÉ obraně, kteří dostali gól ve všech třech kvalifikačních utkáních. Na druhou stranu Nizozemsko se bude jistě snažit neztratit doma zapas a bude to pro ne velmi težké, budou muset vyzkoušet varianty a skórovat. Oba týmy budou hrát své kvalifikační zápasy v listopadu 13. Nizozemsko navštíví Lucembursko, zatímco v Belgii bude hostit Estonsko. V Obojím jsou obrovsti favorité a měl by vyhrát snadno. Vypadá to, že tato hra by mohla mít větší význam pro oba týmy než jejich Kvalifikované hry a úroveň motivace bude mnohem vyšší, než je to obvykle u přátelských utkani . Proto vidím zábavnou hru s hodne goly z obou stran ve zcela otevřeném utkání. Good luck :r
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Domácísázení

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Domácísázení