TIP: Victor Estrella - Albert Ramos Vinolas Victor Estrella

Victor Estrella - Albert Ramos Vinolas 6:2 7:6
Victor Estrella
2.17
+10.53
Pinnacle 6.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 9/10 přidáno 6.2.2016 07:44
Analýza 1. Estrella - Ramos
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/0xvqSItR/#prehlad-zapasu
Liga: Ekvádor Quito Tenis ATP Začiatok: 21:00 Stávka: Estrella Dôvera: 9/10 Kurz: 2,26 Stávková Kancelária: Pinnaclesports
Do tohto zápasu jednoducho musíme ísť Estrellu sme tu už 2 krát hrali 2 krát WIN a veríme, že to bude aj dnes. Estrella ako sme už o ňom písali 35 ročný tenista, ktorý ešte len minulého roku vyhral svoj prvý ATP titul a pôsobí ako víno čím je starší tým je lepší a vyhral ho práve tu, teda toto je pre neho povedzme znovu turnaj sezóny obhajuje tu nie len veľa bodov ale aj celkovo sa mu tu darí a fakt, je nutné povedať, že tu hrá na 200 %. V prvom zápase tu sfúkol Pellu v pozícií doga dal 3 esá využil 2BP z ponúknutých 8 a ponúkol síce 2 BP ale servis nestratil ani raz. Následne tu porazil Martina dal 4 esá po prvom podaní z 40 loptičiek vyhral 28. Po druhom podaní z 20 loptičiek vyhral 16 čo je 80 % úspešnosť po druhom podaní a to je naozaj výborné číslo vypracoval si 4 BP a využil 3 BP sám síce ponúkol 6 BP ale servis nestratil ani raz. A včera tu porazil bojovníka Oliva, ktorý hrá posledné zápasy naozaj veľmi dobre a ponúkol jeho trpezlivej hre len 2 BP čo je naozaj výborné číslo a servis stratil len raz. Je pravdou, že možno Estrellovy trošku prial aj žreb nakoľko v 2. kole už mohol naraziť na Granollersa a v treťom kole mu hrozil Verdasco a v totmmo semifinále zase Lopez ale situácia sa vyvinula tak, že jednoducho má šťastie naklonené na svojje strane. Ako sme písali klíma je tu vysoko špecifická, veď Quito leží 2850 m.n.m vlhký ridky vzduch niektorý hráči majú problém adaptovať sa na tieto klimatické podmienky problém s dýchaním a tak s pomerne pomalej antuky sa v týchto podmienkach stáva rýchla antuka na viac aj let lotpičiek je vďaka tejto klíme špecifický. Estrelllovy to tu evidentne sedí, keď tu už na turnaji celkom odohral 8 zápasov a neprehrali ani jeden na viac predsa len je to takmer domáci hráč plus fakt aj, že na tomto turnaji tento rok odohral 3 zápasy a stratil len raz servis !
Jeho súperom dnes bude Ramos o 8 rokov mladší tenista tu štartuje prvý krát, je pravdou, že niekedy dokáže potrápiť súperov ale rýchly povrch mu až tak nesedí v hale má bilanciu 12/35 na tvrdom povrchu má bilanciu 61/52 a na tráve 2/8 ako radi píšeme je veľa podceňovaných a veľa predceňovaných tenistov a Ramos je podľa nás často krát predceňovaný a je to pre nás výborný Challengrový tenista na low clay ale ináč na ATP je to vysoko podpriemerný hráč má pomerne slabší servis ako Estrella a na viac aj tá jeho variabilita úderov podľa nás nemá nejakú svetovú úroveň jeho asi naj zbraňou je obrana, keď sa dokáže dlho držať vo výmene ale otázne je do akej miery mu to tu bude platné na tomto rýchlejšom povrchu aj keď sa síce jedná o antuku. V prvom kole síce v pozícií favorita sa nám v zápase páčil ale potom to bola od neho veľká bieda s neantukárom Ramom vyhral 6:7 6:3 7:5 a to už v poslednom sete prehrával 2:5 avšak chyba súpera bola, že z 5 BP využil len jeden jediný a Ramos z 5 BP využil celkom 3 BP a to v podstate rozhodlo. A včera mu skrečoval Lopez.
Ak, si to zhrnieme podmienky, celkovo klíma a povrch sedia viac Estrellovy, ktorý má podľa nás podstatne lepší servis a hlavne vyrovnaný druhý aj prvý servis, veď to dokázal aj tu po druhom servise 80 % úspešnosť v zápase s Martinom je vynikajúce číslo Ramos po druhom servise má priemer okolo 50 % úspešnosť nakoľko naozaj jeho druhému servisu chýba patričná razancia. Pre Estrellu to je životný turnaj a životná forma na ňom, keď neprehral tu už 8 zápasov a dnes mu budeme veriť jednoducho znovu v peknom kurze a tento rok nás už tu potešil 2 krát, teda veríme, že aj do tretice všetko dobré.
Teda, naša stávka znie Estrella v dôvere 9/10 v kurze 2,26.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs