TIP: Azerbaijan - Czech Republic Over 5,5 gólov

Azerbaijan - Czech Republic 6:5
Over 5,5 gólov
2.10
+7.70
Bet365 5.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 7/10 přidáno 5.2.2016 10:07
Analýza 5. Azerbjdžan - Česko
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/CItncqbf/#prehlad-zapasu
Liga: Majstrovstvá Európy Futsal Začiatok: 21:00 Stávka: Over 5,5 gólov Dôvera: 7/10 Kurz:2 Stávková Kancelária: Bet365
Tipsport ma dokonca na tento zápas a túto stávku kurz 2,1 a podobne. Zápas má Nike, Fortuna, Unibet, Bwin, teda takmer každá stávková kancelária z tých používanejších. Súboj o postup asi aj takto by sa dal nazvať tento zápas. Nakoľko skupina D v nej sú 3 mužstvá a to Taliansko, Česko a Azerbajdžan a postupujú 2 cely Taliansko vyhrali prvý zápas 3:0 s Azerbajdžanom. Kto vyhrá postúpi ďalej, teda nie je načo sa šetriť za čím čakať, ak bude viesť jedno alebo druhé mužstvo dá sa očakávať od druhého polčasu power play od jedného alebo druhého celku, teda budú hrať s hráčom na viac a prázdnou bránou. Mierny favorit Azerbajdžan asi aj správne, kde tam hrá viacero naturalizovaných hráčov ale Češi im nedajú nič zadarmo aj Azerbajdžan sa nemôže spoliehať na nejaký remízový stav, nakoľko čo, ak Češi porazia Taliansko alebo uhrajú nejaký dobrý výsledok ? Tak by im to skomplikovalo cestu za postupom, teda dnes majú zápas vo svojich rukách a hranica je nastavená pomerne nízko na tento zápas fér by sme dali asi aj o gól viac.
Oni sa stretli proti sebe 2 krát síce dávnejšie a over padol vždy !
30.01.10 MAJ Azerbajdžan Česko 3 : 5
21.01.10 MAJ Azerbajdžan Česko 6 : 1
A raz vyhrali Česi a Raz Azerbajdžan a ten dôležitejší zápas vyhrali práve Česi na Majstrovstvách Európy, keď v roku 2010 získali slušné 3. miesto a porazili svojho súper. Dnes to bude vyrovnaný zápas ako naznačujú aj kurzy čakáme, že obe celky by sa mali minimálne 2 krát presadiť a plus spomínaná power play by mala prispieť k overu.
Posledné zápasy Azerbajdžanu na vrcholovej úrovni 4:4 s Chorvátskom, 2:7 výhra s Bieloruskom či výhra 8:2 so Švédskom. A Česko výhra 16:3 a 6:0 s Greenland prehra 3:2 so Slovinskom či výhra 3:2 s Francúzskom. Ako je vidieť, tak góly padali nie len v ich vzájomných zápasoch ale aj v posledných zápasoch na vrcholovej úrovni ide o veľa a ak bude jeden alebo druhý celok prehrávať budú musieť hrať vabank, čo prospeje našej stávke a veríme, že hranica by mala byť pokorená. Náš tip na presný výsledok je 5:3 pre Azerbajdžan alebo 4:2 necháme sa prekvapiť, no cez to všetko hranica je nízko a kurz je lákavý.
Veď aj posledné zápasy Azerbajdžan - Chorvátsko bola hranica 5,5 gólov a padlo 8 gólov S Bieloruskom bola hranica 5,5 gólov na over a padlo 9 gólov. Bookies aj vtedy odhadovali, že by malo padnúť povedzme menej gólov a mýlili sa a veríme, že dnes sa budú mýliť tiež.
Teda, naša stávka znie over 5,5 gólov v dôvere 7/10 v kurze 2 !
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs