TIP: Martin Klizan - Andreas Seppi Martin Klizan

Martin Klizan - Andreas Seppi 6:4 6:3
Martin Klizan
3.44
+19.52
Marathonbet 5.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 8/10 přidáno 5.2.2016 08:26
Analýza 2.Kližan - Seppi
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/vojzbssN/#porovnanie-kurzov;home-away;zakladny-cas
Liga: Sofia Bulharsko ATP Tenis Začiatok: 19:00 Stávka: Kližan Dôvera: 8/10 Kurz:3,44 Stávková Kancelária: Marathonbet
Kurz sa už a nášho tenistu vyšplhal naozaj nesmierne vysoko a momentálne ponúkané kurzy majú veľmi veľké VALUE. Veď, už len pri pohľade na rebríček ATP Kližan je na 44. mieste a jeho maximom je 24. miesto a Seppi je na 31. mieste a jeho maximom je 18. miesto, teda podľa nás medzi tenistami nie je až taký veľký rozdiel ako to naznačuje aj rebríček a prečo bookies takto favorizujú Seppiho ? Fér kurz na Kližana by sme videli niekedy maximálne na 2,6. Kližan má v hale bilanciu 58/49 a jemu takéto turnaje podľa nás sedia asi každý si spomína na rok 2012 ako vyhral v Rusku ATP turnaj, bol to vlastne jeho prvý titul ATP a zápas sa hral v hale. Podľa nás obsadenosť nie je nejako extrémne náročná a tak má tu šancu na veľmi slušný výsledok. V prípade výhry by narazil na Kohlschreibera, ktorý nemá momentálne formu alebo na Troickeho čo samozrejme nie sú ľahký súperi ale sú hrateľný. Kližan technicky veľmi slušný hráč a jeho ľavácky servis a rotácie loptičiek von z dvorca robia súperom často krát problémy. Kližan dokáže poraziť alebo potrápiť v rebríčku ATP každého hráča avšak u neho je dôležitá hlava ako pristúpi k zápasu a dokáže ho rozhodiť jeden nepodarený gem, avšak ak mu všetko vychádza je to naozaj nebezpečný hráč, teda aj z toho dôvodu asi ako favorit na tiket nepatrí, no práve keď je v pozícií doga, tak toto je jeho parketa. Je pravdou, že so Seppim prehráva 3:0 na zápasy ale práve roku 2012 odohral s nim naj zápas a to v Hale, kde prehral 2:1 na sety a o víťazovi v zápase rozhodoval až TB v zápase v poslednom sete. 28.7.2015 bol kurz na Seppiho proti Kližanovy cca 2 a dokonca Kližan bol mierny favorit, teda neprešiel ani rok a dnes je Kližan takto podceňovaný v poriadku je to náladový hráč ale takto ho už podceňovať nie je na mieste čo sa pokúsime využiť.
Jeho súperom je Seppi v hale má taktiež slušnú bilanciu 139/93 ale je to prasne ten istý prípad ako Kližan, Seppiho sa často krát oplatí hrať v pozícií nefavorita a práve, keď je favorit nie je to ten typ hráča, ktorý by patril na tiket. Obaja hráči posledné 2 roky nemajú extra formu, Seppi roku 2014 bilancia 30/37 a minulého roku bilancia 26/25 a Kližan minulého roku bilancia 34/10 aj keď roku 2014 bilancia 41/18 !
Je to podľa nás vyrovnaný zápas už len ako rebríček naznačuje Seppimu podľa nás nesedí rola favorita a naopak Kližan ako dog to je najlepšia možná kombinácia. Pred pol rokom aj niečo Kližan proti Seppimu bol mierny favorit a dnes je na neho kurz cez 3, keď práve v hale takmer Seppiho dokázal poraziť ? Kurz je vysoko prestrelený a pokúsime sa ho potrestať skrýva naozaj veľmi vysoké VALUE podľa nás.
Teda, naša stávka znie Kližan v dôvere 8/10 v kurze 3,44.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs