TIP: Tamara Korpatsch - Alize Lim Tamara Korpatsch

Tamara Korpatsch - Alize Lim 2:6 7:66:1
Tamara Korpatsch
2.44
+14.40
Marathonbet 5.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 10/10 přidáno 5.2.2016 08:24
Analýza 1. Korpastsch - Lim
Konkrétne ide o tento zápas http://www.sofascore.com/korpatsch-lim/GotsNZC
Liga: ITF Grenoble Tenis Ženy Začiatok: 14:00 Kurz: 2,4 Dôvera: 10/10 Stávka: Korpastsch Stávková Kancelária: Pinnaclesports
Zápas sa dá vsadiť v Nike či Tipsport alebo aj Bet365 alebo Fortuna na podobne. Na tento zápas a na kurzy sme čakali a naozaj musíme ísť v tomto prípade do zvýšeného vkladu a poďme si povedať prečo.
Korpastch ešte pomerne mladá 20 ročná tenistka, ktorá hráva dobre na antuke ale aj veľmi slušne v hale, kde má bilanciu 31/21 a minulého roku slušná bilancia 19/9 a to dva krát minulého roku došla do semifinále na turnajoch ITF v hale a raz si zahrala aj finále, teda výsledky na tomto povrchu mala minulého roku veľmi dobré. Tu ide zatiaľ veľmi slušne na viac tu z minulého roku obhajuje semifinále, teda evidentne jej tieto podmienky vynikajúco sedia. V poslednom zápase tu zdolala Arcangioli 6:3 6:0 a to Arcangioli tu vôbec nehrala zle a minulého roku došla aj Arcangioli do semifinále tu, teda výsledok vysoko presvedčivý a dominantný po prvom servise tu má priemere cez 70 % úspešnosti čo nie je zlé. Jej súperkou je Alize Lim o nej sme písali včera. Síce je to domáce hráčka ale aby bola hala pre ňu obľúbený povrch to skôr nie nakoľko v hale má bilanciu 37/53 a minulého roku dokonca len 1/9 a ledva uhrala nejaký set, tento rok nehrá zle no je nutné povedať, že v hale sa jej dlhodobo nedarí. Tu štartovala 2 krát a to v rokoch 2008 a 2011 a nikdy neprešla kvalifikáciou a nikdy tu nevyhrala zápas až do tohto roku, keď tu vyhrala 2 zápasy, ktoré sa javia celkom hladko ale súperky neboli náročné, teda hlavne Marozava, akurát sme čakali, že Moore bude robiť problémy a môže ju poraziť, no nakoniec podľa nás sa Mooer porazili sama. Podmienky a povrch sedia viac práve Korpastch, ktorá tu obhajuje aj z minulého roku semifinále tu hrá veľmi dobre čo dokázala aj v jej poslednom zápase včera a dnes jej jednoducho na výhru veríme v krásnom kurze.
Teda, naša stávka znie Korpatsch v kurze 2,4 v dôvere 10/10.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs