TIP: Grega Zemlja - Kyle Edmund Over 21,5 gemov

Grega Zemlja - Kyle Edmund 5:7 1:6
Over 21,5 gemov
1.80
-7.00
Bet365 4.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 7/10 přidáno 4.2.2016 14:56
Analýza 4. Zemlja - Edmund
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/ML1MPXJJ/#prehlad-zapasu
Na okruhu ATP ako dobre viete je veľa podceňovaných hráčov a veľa predceňovaných hráčov a Edmunda radíme práve k tým predceňovaným. Predsa len on má v hale bilanciu len 9/2 a na viac minulého roku v hale neodohral ani jeden jediný zápas. Je pravdou nemá zlý servis avšak jeho hra sa nám až tak veľmi nepozdáva na viac jeho druhý servis nie je na nejako dobrej úrovni. Na viac u neho môže už rezonovať aj únava, veď od 27.1.2016 do dnešného dňa, keď prešlo necelých 8 dní odohrá 7 zápas nakoľko jeden zápas nehral nakoľko na semifinále mu nenastúpil súper. Čo je už celkom slušná porcia posledný turnaj vo finále prehral s Di Wu a ponúkol v zápase až 10 BP na viac aj keď súper spravil 11 dvojchýb a po druhom podaní mal len 44 % úspešnosť tak Edmund nedokázal vyhrať toto finále. Tu sme ho videli v poslednom zápase s McGee aj keď výsledok 6:3 6:4 jasne tak tomu tak nebolo a to McGree minulý rok mal v hale bilanciu 0/4 a so súperom stratil až 2 krát servis a znovu po prvom podaní celkom len priemer. Predsa len Edmundovy tie najrýchlejšie povrchy ideálne nesedia, keď na tráve má napríklad bilanciu doposiaľ 3/13. No a dnes proti nemu stojí Zemlja, ktorý nemal vôbec jednoduchý žreb, keď porazil nepríjemného Junga a stratil servis len raz . A v druhom zápase tu porazil Smitha, ktorý je pre nás úplne typologicky, herne a aj výkonnostne podobný hráč ako práve Edmund a aj v tomto zápase Zemlja stratil len raz servis. Zemlja už súpera raz v roku 2013 dokázal poraziť, teda prečo aj nie dnes ? Predsa len Zemlja má v hale bilanciu 65/49 čo je podstatne viac zápasov ako jeho dnešný súper na viac na tráve 27/18 teda predsa len je jasné, že tieto rýchlejšie podmienky mu sedia.
Podľa nás je to totálne zápas 50 na 50 a ponúkané kurzy skrývajú naozaj obrovské VALUE na viac herne sa nám tu páči viac Zemlja, ktorý súpera už raz dokázal poraziť na viac podľa nás mu aj podmienky o čosi viac sedia plus aj fakt, že Edmund môže v zápase ťahať už nohy predsa len ten jeho program nie je najľahší.
V tomto zápase sme sa rozhodli zahrať 2 stávky, ktoré budú odoslané aj na verifikáciu prvá bude Zemlja vyhrá zápas v kurze 3,49 v dôvere 5/10 a druhá bude over 21,5 gemov v kurze 1,8 v dôvere 7/10 Bet365 drží na over slušný kurz nakoľko všade vo svete to popadalo napríklad Pinnaclesports už len 1,65 kurz a podobne.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs