TIP: AKU TIKET

Victor Estrella Burgos - Andrej Martin 7:5 6:1
Victor Estrella
1.46
Arnaboldi A./Lopez M. - Erlich J./Fleming 0:0
Erlich/Fleming
1.49
VOID
1.46
+3.68
Marathonbet 4.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 8/10 přidáno 4.2.2016 10:27
Analýza Tak, včera bilancia 2/3 škoda 4 -hry, keď druhý zápas v super TB prehrali, Daniel mal 7 setballov dokonca 3 na svojom podaní viedol aj 5:2 a nedokázal uhrať set, Falla žiaľ totálne mimo. Potešil ale Carballes Baena handicap hladko pokryl a taktiež perličkou bol kurz 4 na Arcangioly výhra 2:0 na sety v krásnom kurze cez 4 ale cez to všetko naozaj začarovaný kurz od soboty a začalo to Šrámkovou, ktorá videla 6:2 3:0 40:15 čo sme si písali s viacerými ľuďmi tak naozaj posledné dni je to veľká bieda čo sa týka aj ich vlastných tipov či po známostiach tiež to od víkendu ide nejako z kopca, no veríme, že už sa to konečne zlomí a dostaneme sa na tú správnu zelenú vlnu. Časopis druhý diel by ste na 95 % mali dostať v Nedeľu tj. 7.2.2016 a poďme na dnešné zápasy.
1. Na dnes ako prvý tip bude Ako - stávka, teda 2 zápasy spolu na tiket.
A: Estrella - Martin
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/dQUrvesE/#prehlad-zapasu
Martin slovenský tenista slabší servis lepšia medzihra je to veľký bojovník, keď si spomíname ako minulého roku odohral nespočetné množstvo stretnutí za sebou ale dokázal tam bojovať a hrať slušne, no je to predovšetkým Challengrový hráč a na vyššie turnaje to nikdy nebolo a asi ani nebude. Na ATP turnajoch odohral minimum bez výraznejšieho úspechu a to nevidíme ružovo ani tu. Predsa len ako sme už o tomto turnaji písali XY krát, tak je to vysoko položené miesto antuka nie je bežná antuka ale povrch je rýchlejší a tak to robí veľa ortodoxným antukárom problémy a tak nie je náhodou postup Rama či Tomiča, ktorý na antuke prakticky ani nehrajú. Martin pre porovnanie minulý rok na tvrdom povrchu bilancia 0/2 v hale bilancia 3/5 a na tráva bilancia 0/1 teda okrem antuky minulého roku žiadne extra výsledky a podľa nás tento rýchly povrch mu až tak nesedí aj keď tu vyhral už 3 zápasy. Tu síce porazil v prvom kole Granollersa ale predsa len výkon to nebol nejaký svetoborný ponúkol 7 BP a servis stratil 3 krát a dnes ho čaká Estrella ako sme písali a potešil nás v prvom kole veríme, že nás poteší aj dnes nakoľko tu obhajuje z minulého roku titul bude mu 36 rokov a minulý rok práve tu vyhral svoj prvý ATP turnaj v kariére a tak obhajuje nie len veľa bodov ale aj podmienky mu tu evidentne sedia, veď je prakticky domáci hráč. Dá sa to aj nazvať, že je to pre neho naj turnaj sezóny, teda motivácia tu je naozaj obrovská má predsa len lepší servis ako Martin je to skúsenejší tenista a obhajuje dosť bodov plus má takmer domáce prostredie. V prvom zápase v ktorom sme ho tu hrali nedal Pellovy šancu využil 2 BP z 8BP síce ponúkol 2 BP ale servis nestratil ani raz a jednoducho mu to tu sedí a pôjde aj dnes ďalej.
Teda, naša stávka znie Estrella v dôvere 9/10
B: Arnaboldi/Lopez - Erlich/Fleming
Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/SlwGKKLI/#prehlad-zapasu
Proti dvojici Arnaboldi/Lopez sme šli aj včera ale celkom prekvapivo v super TB porazili obhajcov titulu z minulého roku, preto je v tom 4 -hra nebezpečná, keď sa hrá super TB je to tam aj viac o šťastí ako o nejakých kvalitách či pravdepodobnosti popravde tento zápas nie žeby Arnaboldi s Lopezom vyhrali nejako dobrou hrou skôr naopak Daniell a Sitak sa porazili samy a dnes majú proti sebe znovu vysoko kvalitnú dvojicu. Erlich a Fleming je pravdou, že hrávajú často krát s inými hráčmi ale predsa len aj oni spolu už odohrali roku 2015 a tohto roku spolu 10 zápasov čo nie je málo. Fleming niekedy aj 17. hráč sveta v 4 -hre má toho odohraného v 4 - hre naozaj veľmi veľa cez 400 zápasov a bilancia 260/182 prakticky hráva len na rýchlych povrchoch a v hale má bilanciu v 4 - hre 75/49 jeho súperom je Erlich ten tiež bol dokonca niekedy na 5. mieste v rebríčku ATP v 4 -hre momentálne je na 60 mieste a taktiež ako Fleming hráva prakticky len na rýchlych povrchoch. Erlich a Fleming je čo sa týka 4 -hry skúsenejšia, zohratejšia a kvalitnejšia dvojica ako ich dnešný súperi na viac aj povrch im sedí podstatne viac ako ich súperom. V prvom zápase tu doslova vystrelili pár Cilič/Mektic 6:1 6:3 a sú horkými kandidátmi na zisk titulu v 4 - hre.
Teda, naša stávka znie Erlich/Fleming.
Teda, naša Ako - stávka znie Erlich/Fleming + Estrella v dôvere 9/10 a kurzy sa dajú nájsť v pohode aj cez 2 v tejto Ako - stávke tu v týchto zápasoch by sa naozaj nemalo čo stať a favoriti by mali ísť rozhodne ďalej.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs