TIP: Viginie Razzano - Manon Arcangioli Manon Arcangioli

Viginie Razzano - Manon Arcangioli 5:7 4:6
Manon Arcangioli
4.00
+9.00
Bet365 3.2.2016 SKRYTÝ TIP VKLAD 3/10 přidáno 3.2.2016 11:25
Analýza 5.Razzano - Arcangioli
Konkrétne ide o tento zápas http://www.sofascore.com/arcangioli-razzano/AqhsKew
Razzano niekedy 16 hráčka sveta, no je nutné povedať, že to najlepšie už má za sebou niečo podobné ako Baghdatis. Momentálne je na 192. mieste v rebríčku. Jej prepad v rebríčku začal od roku 2011, keď jej zomrel snúbenec a následne to už šlo výkonnostne aj herne dole. Aj keď pre úmrtím sa Razzano pýtala snúbenca či má hrať ďalej jeho odpoveď bola Ano, musíš hrát. Přál si, abych byla silná, žila dál vlastní život a hrála pro něj. Od tej doby to neboli nejaké extra výsledky a táto vec sa na nej podpísala naozaj veľmi. Napriek tomu, že v máji oslávi 33 rokov tak má v hale toho odohraného pomerne málo bilancia 63/57 a to minulého roku len 4/6 a podobne prečo píšeme, že málo ? Jej súperka je o 11 rokov mladšia a má v hale bilanciu 29/25 takmer len o polovicu menej má toho odohraného v hale aj keď je o 11 rokov mladšia. Trošku omáčky okolo toho ale čo nás hlavne vedie k tipom ?
Je fakt, že Arcangioli tu z minulého roku obhajuje veľa bodov a to semifinále, keď pozor tu minulého roku porazila aj Gasparyan síce jej to vzdala za stavu 5:2 ale predsa len mala v tomto zápase na vrch. Teda, obhajuje tu veľa bodov. Na viac súperku dokázal už poraziť pred necelými 2 rokmi a to povedzme si, že Arcangioli nebola tak skúsená a vyspelá ako je dnes a vyhrala pomerne hladko 6:3 7:5. Je to súboj dvoch krajaniek a hlavne doma všetci dobre vieme, že tieto súboje nemávajú často krát favoritov a zvykne v týchto zápasoch padať over či vyhrávať vyšší kurz. Na viac Razzano v posledných 2 zápasoch v hale ponúkla až 15 BP čo je na tieto rýchle podmienky celkom dosť.
Naša stávka znie Arcangioli v kurze 4,17 v dôvere 3/10 tento zápas má okrem Pinnaclesposrts aj Tipsport či Nike, Fortuna ale aj Bet365 má aktuálne kurz 4 a podobne.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnevs

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnevs