BohemiaTip
BohemiaTip   -13 %
TIPÉR BYL DEAKTIVOVÁN
RSS feed

TIP: Hlaváčková - Kerkhove 1

Hlaváčková - Kerkhove 2:0
1
1.57
+2.85
Pinnacle 7.6.2015 SKRYTÝ TIP TIP PŘIDÁN JAKO PLACENÝ SERVIS VKLAD 5/5 přidáno 7.6.2015 10:19
Zajímavá diskuze, tak napsat si tu můžete co chcete, ale prosím vás, nepište odkazy na cizí weby (propagace cizích webů bez souhlau admina je zakázaná). Snažte se to dodržovat, ať už je účel odkazu jakýkoliv, děkuji. Stejně tak urážky a vulgarismy nejsou povolené ;)
Nevím o jakém bohemiatipu mluvíte, ale ten náš nikdy smazán nebyl a je na tomto odkaze: [ODKAZ SMAZÁN ADMINISTRÁTOREM viz. pravidla]

Jestli existoval nějaký se stejným názvem to nevím, ale náš smazán rozhodně nebyl, tak prosím nelžete!!! Kdybyste na odkaz na betligu kliknul, tak vidíte, že profil existuje, nepoškozujte druhé... Právě, že na betlize jsou stížnosti a problémy, tak jsme začali přidávat tipy sem na bet-univesre a na betlize jsme skončili, admin tam nekomunikuje a nemá celou stránku pod kontrolou...

panu Bendovi děkujeme, že se nebál napsat
Zdravím, musím reagovat, ale jen v rychlosti. Reaguji na pana Bendu alias Bohemia Tip. Registrace : 8.6.2015 jen kvůli zastání se Vašeho údajně předplaceného servisu ? Nesmysl. A ta nejdůležitější věc : Odkazujete na verifikaci tipů u betligy (BohemiaTip byl smazán z porušení několika pravidel) a na chatu si můžete prolistovat jen stížnosti.
Píši to jen z toho důvodu, že několik zákazníků nám psalo, že se již s několika servisy spálili(Váš servis byl veden několikrát).Záměrně to mělo vyznít jedné osobě, neboť jsem přesvědčen, že BohemiaTip i Benda je stejný člověk.
Jenže já nereagoval na to,jestli to jsou nebo nejsou slušní lidé,jestli mají IQ tykve atd.,ale jen na ty bludy,které popisují na svém webu.Má zkušenost za ty roky je zase taková,že neznám nikoho,ale opravdu nikoho kdo by byl v pluse na základě kupovaných tipů.Na fb máme 8 skupin,kde se sdružuje 116 dlouholetých sázkařů a také to není ono,ptž každý si jede svoje.Ano,občas se stane,že někdo natrefí na totálně přestřelený kurz,ale i tak to není to,co od toho člověk očekává.Nejlepší je spoléhat sám na sebe.
Tak jsem zabrouzdal na Váš web a stejně jako u většiny placených webů jsem musel po přečtení všech těch pohádek hodit "oči v sloup".Chápu,že člověk co sport moc nesleduje a hledá příležitost jak si přivydělat tak na to možná slyší.Ale ty kecy (bez pardónu) jsou tak okaté až z toho pálí oči.Podnikáš (záměrně neuvádím množné číslo,ptž oba víme,že ty máš ŽL a musíš platit jak soc.,tak i zdrav.+daně...seskupení do "my" jsou jen prosté řeči) a to že nějaký týpek objíždí tenisové turnaje,tak jako uvidí a kurzově na následující zápas vycítí více,než ten kdo na to kouká v telce?Parodická komedie a to se musím hodně soustředit abych neporušil pravidla.Jako mám v paži co si kdo o mně myslí,jelikož nemám zapotřebí tipy prodávat a jedu si svoje,ale kurňa když už chceš tipy prodávat,tak na hl.stránku nesmol podobné pohádky.Omlouvám se za upřímnost,ale toto jsem ze sebe prostě musel vyhrknout.
  Stejne jako vy jsem po precteni vaseho jsem se musel zaregistrovat a reagovat.

1. Je to jediny cesky web kde jsem si predplatil cashback a kdyz se v kvetnu nedarilo oni mi ihned ty penize vratili - u nas neco nevidaneho, ne jako na ostatnich webech, ktere ani nebudu jmenovat.

2. Od ledna pridavali tipy zcela zdarma a jsou na betliga, od kvetna to davaji sem a kveten se moc nepovedl, ale nabizeji cashback a penize opravdu vraceji.

3. Osobne jsem tyto chlapky potkal na wta turnaji v praze na sparte (po dohode pres facebook) a ano nejsou to zadni booki ci nejaci hero konzultanti, ale jsou to poctivy chlapi ktere to bavi a chteli by si tim vydelat a jelikoz se chovaji poctive k predplatitelum tak jim verim

je to jeden z mala slusnych webu v vesku, ktery neokrada... tolik moje zkusenost...
Benda

Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od BohemiaTip

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD BohemiaTip