TIP: Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 2 (AH +4, OT)

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 87:111
2 (AH +4, OT)
1.97
+4.85
Pinnacle 1.5.2015 SKRYTÝ TIP TIP PŘIDÁN JAKO PLACENÝ SERVIS VKLAD 5/5 přidáno 1.5.2015 18:56
Oba týmy by měli nastoupit v plné sestavě

V základní části je oddělovalo 22 výher, ale i přes to je série natolik vyrovnaná, že se již hraje 6 zápas.

Atlanta držela kontrolu nad postupem do Play-off několik týdnů před tím, než sezóna skončila. Naopak Brooklyn neměl jistý postup do posledního finálového kola a zajistili si snad nejtěsnější a nejdramatičtější postup do Play-off.

V Play-off se postarali o zatím jednu z nejdelších a nejvyrovnanějších sérií a dne se jí určitě budou snažit protáhnout. Brooklyn, kteří nikdy neprohráli 6. hru v play-off sérii hostí Atlantu v zítřejším sobotním zápase.

Velmi podobný příběh jako Chicago a Milwaukee a včera se ukázalo jak to dopadá. Dnes věřím ve stejný úspěch a to pro Atlantu. Atlanta je velmi podceňovaným týmem a téměř nikdo nevěří, že tento rok vyhrají, ale u Brooklynu u toho to je až nemožné. Atlanta si musí uvědomit, že táhnout tuto sérii na 7 zápasů je strašná ztráta pro ně a opravdu velmi ztratí při dnešní prohře. Musí zabrat a nejlépe dnes vyhrát. Přeci jen mít za sebou 7 zápasů z 1. kola play-off, tak dál vám již bude těžko hrát i s tím pocitem, že proti vám Stojí Washington, který tu pauzu má již delší dobu !!

Atlanta by dnes nemusela dobře hrát co se prvních minut týče, ale čím jsou v zápase déle, tím se více přizpůsobují a dokáží využívat toho co jim nejvíce jde. Brooklyn dnes bude VELMI agresivní a bude to na té hře vidět. Pokud se Atlanta dostane do vedení stejně jako včera Chicago, tak je rázem konec. Hold dnes by měli o těch 5 vyhrát a já vám přeji jak jinak, než GL
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od november481

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD november481