TiperCZ
TiperCZ   +7 %
TIPÉR BYL DEAKTIVOVÁN
RSS feed

TIP: Bourgue-M.Kontinen 2

Bourgue-M.Kontinen 2:0
2
2.67
-8.00
  5.4.2015 VEŘEJNÝ TIP VKLAD 8/10 přidáno 5.4.2015 10:21
přesně mi mluvíš z duše, takže já k večeru vyberu hrubej výběr, pak to spolu probereme a můžeme to sem hodit, máš skype, nebo něco rychlejšího, klidně qip :)
to víš že jo, mám času habaděj, do práce nechodím(proč taky), rekonvalescencuji se po operaci plic, a dnes mi ještě k tomu našli streptokoka v krku takže celej měsíc budu zavřenej doma :-/ Už delší dobu mám chuť rozjet placené tipy. Firmu i domenu už na to mám + ještě jednoho fakt dobrého tipéra na tenis-ten taky nepracuje. Ono sázení je hlavně o dodržování BM a kázni.
  hele, vidím, že tomu celkem rozumíš a vyznáš se, já ti vždycky napíšu k ránu tipy na celej den a prokonzultujeme to spolu, jestli nevadí a máš čas po ránu, ok?
Russia
začalo to tím, že mi chtěl jenom změnit avatar, asi mu to nešlo, tak tam pral svoje super tipy, bohužel účet zničenej.. Ale zase na druhou stranu, některý zápasy co vybral bych tam dal taky :h :)
Tak záleží na formě, ale pokud se rozehraje a budou tři sety, tak by měl, líbil se mi ve Štětíně, je to už pár měsíců sice.. Teď tam taková forma není no, uvidíme, ale za ten kurz to hraju.
  Jelikož mi můj milý bratr vlezl na účet, pokračuji jako TipsterCZ pod nickem Russia, takže se omlouvám všem, bohužel jsem to nemohl ovlivnit, takže od teď pokračujeme..
Russia

Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od TiperCZ

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD TiperCZ