TIP: Sekiguchi Shuichi - Wu Yibing Wu Yibing

Sekiguchi Shuichi - Wu Yibing
Wu Yibing
1.73
TIP NEBYL VYHODNOCEN DO 30 DNÍ
William Hill 14.9.2017 SKRYTÝ TIP VKLAD 8/10 přidáno 13.9.2017 11:23
Analýza Sekiguchi Shuichi - Wu Yibing
Konkrétne ide o tento zápas https://www.sofascore.com/sekiguchi-yibing-wu/LVvsLICb
Liga: ATP Challenger Shangai Tenis Muži Začiatok: 04:00 Stávka: Wu Yibing Dôvera: 8/10 Kurz: 1,73 Stávková Kancelária: Willam Hill
Škoda dropu kurzov ináč by sme volili aj vyšší vklad. Pre niekoho možno neznámy Wu no nie je tomu tak ako sa na prvý pohľad zdá. Wu je čínsky tenista aktuálne čo sa týka juniorského rebríčka je na prvom mieste so ziskom 1335,63 bodov akutálne juniorský víťaz US ? Open a to nie len v dvojhre ale aj v štvrhre. Pomaly zbiera úspechy už aj medzi seniormi bilancia 33/19 tento rok 17/10 tu si v prvom kole poradil s Polasnkým, ktorý posledné 2 mesiace hral naozaj veľmi dobre. Wu hrá slušný tenis a rozhodne môžeme o ňom ešte veľa počuť a snáď naplní predpoklady viac ako Nishioka a spol.
Sekiguchi hráč pre nás rozhodne na nižšie turnaje ako je tento, veď tento rok odohral 14 Challengrových turnajov a cez 2 kolo prešiel len raz. Áno jeho tohtoročná bilancia 33/22 nepôsobí tak zle, no je nutné povedať, že mnoho výsledkov ja práve len z kvalifikácií. Tu štartoval 4 krát a nikdy neprešiel cez prvé kolo. Síce tu v prvom kole porazil Kudryasteva, no ten je tento rok v lese bez formy bialancia 5/15 hovorí jasne. Na viac ani v tomto zápase nebol výrazne lepším hráčom.
Potencionál kvalita, aktuálna forma rozhodne na strane mladíka kurzy asi ešte pôjdu dole. Wu je aktuálne hot a s Sekiguchim by si mal dnes poradiť.
Teda, naša stávka znie Wu Yibing v dôvere 8/10 v kurze 1,73 v stávkovej kancelárií WH.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Grentipsnews12X

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Grentipsnews12X