Pavkaa tipy
Pavkaa tipy   +6 %
ZJIŠTĚNO MNOHO NEOVĚŘENÝCH TIPŮ (89)
RSS feed

TIP: Feliciano Lopez - Ante Pavic Pavic +5.5 games

Feliciano Lopez - Ante Pavic
Pavic +5.5 games
2.10
+3.85
  27.6.2014 VEŘEJNÝ TIP VKLAD 3,5/10 přidáno 27.6.2014 15:46
Pro mě to je takřka ideální řešení, pokud budou tipy skryté, tak nemám problém poskytovat tipy předem monitoringu. Jak se to ale provede?
Pavkaa tipy
  Nechci tady dělat žádnou reklamu na své tipy, kontaktuj mě na tipmatchbets do soukromých zpráv..
Pavkaa tipy
Jsem zavázán jinému webu svými před zápasovými tipy, takže je zde můžu dát pouze po události, aby toto výsadní právo měly closed stránky, kterým je tipy poskytuji.
Pavkaa tipy
  Máš tady pěknou historii a byla by škoda, když bych ti teď deaktivoval účet za opakované porušování pravidel. Ale napadlo mě řešení, jak bys mohl zde pokračovat ty a další podobní, něco mezi FREE tipérem a PLACENÝM servisem. Musel bys přidávat tipy podle pravidel jako všichni ostatní s aktuálním kurzem v době přidání, ale tipy by se zobrazovaly až po vyhodnocení, stejně jako je to u placených servisů.
Anibal
Jde tu o to, že předem je tu dávat nemůžu a rád bych, abych měl podrobný přehled k dispozici. Opravdu mi nejde o to, abych si tady dětinsky honil ego kvůli nějakému profitu. Stránka slouží perfektně jako statistický ukazatel pro tipéry osobně.
Pavkaa tipy
  Po odehrání tipy nejde přidávat, to je pak k ničemu, když nečtete pravidla http://www.bet-universe.com/closed/forum/viewtopic.php?t=3518
Anibal

Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Pavkaa tipy

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Pavkaa tipy