TIP: Karlskrona HK - Örebro HK Karlskrona AH +0

Karlskrona HK - Örebro HK 3:3
Karlskrona AH +0
1.00
VOID
0
Pinnacle 26.11.2015 SKRYTÝ TIP VKLAD 8/10 přidáno 26.11.2015 18:10
Analýza Konkrétne ide o tento zápas http://www.evysledky.com/zapas/zBnUNEeJ/#prehlad-zapasu

Karlskronu sme tento rok hrali 3 krát a to 2 krát WIN a raz Lose, no kurzy na Karlskronu boli vtedy 2,7 a 4,7 a posledne KO 2,85 teda zisk tam stále je.

Nemôžeme si pomôcť u Karlskrony tam potenciál je hráči vôbec nie sú až tak zlý ako naznačuje tabuľka, veď pred sezónou boli pasovaný za čierneho koňa a momentálne striedajú prehru za prehrou a práve doma by sa čakalo, že začnú zbierať body a dnes im veríme naozaj pomerne dosť.
Proti nim stojí Orebro v bráne s naším Hudáčkom, ktorý má slušné čísle je pravdou, no Orebro vonku nemá zďaleka také čísla ako doma a tá pohoda ako by sa vytratila, veď vonku získali 12 bodov čo je o 7 viac ako Karlskrona a to Orebro sú na 8 mieste a Karlskrona na 14 mieste.
Orebro posledné 3 zápasy prehrali aj keď je nutné povedať, že nemali ľahkých súperov, no cez to všetko nálada v mužstve je ako asi u Karlskrony. Toto bude podľa nás vysoko vyrovnaný zápas rozhodnú tu naozaj detaily a bude to tesná výhra, no kurzy na domácich majú naozaj slušnú hodnotu.

Teda, naša stávka znie Karlskrona DNB, teda v prípade remízy sa vklad vracia. Teda, naša stávka znie výhra Karlskrona DNB v dôvere 8/10 v kurze 2,86 a dnes by mohli doma zabrať aj keď sa bojíme kríža, teda remízy preto DNB kurz je cez to všetko maximálne slušný a lákavý.
Nejsi přihlášen(a).


Další tipy od Greentipsnnews

ZOBRAZIT VŠECHNY TIPY OD Greentipsnnews